torsdag 10 december 2009

Vill du tjäna 3000:- ?


upSweden behöver en ny logotyp, anledningarna är många men jag nöjer mig med att säga att det råder delade meningar om den nuvarande logotypens estetiska kvalité, och dess möjlighet till att användas på olika underlag och format är begränsad.

Så här ligger det till, vi har lite pengar att ge, faktum är att vi endast kan ge 3000:- svenska riksdaler i betalning.
Dessutom så vill vi att det ska gå snabbt! så att vi kan göra en ny hemsida som är finare och mer användarvänlig och kunna lansera upSweden 2.0

Däremot så har vi mycket tacksamhet, fungerar gärna som referenser, kan använda vårt nätverk för att hitta fler grafikjobb och kan ha dig i gott minne för framtida arbeten.

Såhär tänker vi runt logotypen:
Logotypen bör uttrycka att upSweden är en professionell organisation utan att för den skull vara stel, så en balans mellan det klassiska och det moderna. Logotypen får gärna signalera att det är en organisation med högt i tak och som är öppen för nytänk.

Logotypen ska kunna fungera att tryckas enfärgad eller användas som schablon och ska inte ha för mycket detaljer som gör den otydlig om den förstoras eller förminskas.

Logotypen borde innehålla lite klassiska minimalistiska drag utan att vara för stel, och den borde skrivas ut som sanserif så den uppfattas lite "mjukare".

Den bör ha både en bild och en textlogotyp som sitter ihop och som utgår från den tidigare logotypen, så att det finns en igenkänningsfaktor för de som känner organisationen sen förut.

Logotypen kommer finnas på backdrops, sprayad på casar, på hemsida, på trycksaker, på trumskinn, på plektrum, på klistermärken, på flyers och på affischer.

Vi betalar inte för arbetsprover utan endast för förslaget som vi köper.
Om ni är intresserade e-posta intresse och gärna logotyp förslag till gustav(at)upsweden(punkt)com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar