fredag 23 april 2010

Klubb Tower of Songs 1 Maj med Bring the Mourning on & Golden Kanine

Den 1 Maj kommer upSwedens liveklubb Tower of Songs tillbaka till Vinylbaren, denna gång med två av denna landsändes bästa band – Bring the Mourning On & Golden Kanine. Runda av demonstrationsdagen med två band som själva, åtminstone mentalt, står på barriärerna.

Vad: Klubb Tower of Songs

På Scen: Bring the Mourning On & Golden Kanine

När: 1 Maj 2010 18.30-23-30. Första band på scen kl 19.30

Entré: Gratis!


Bring The Mourning On

Att vara bland de bästa innebär sällan i musikens värld att man är bland de största. Bring the Morning On är ett av dessa band vars kvalitet inte är i paritet med utsålda arenor. Men har bara tiden sin gång och om det finns någon som helst logik i branschen så kommer männen och kvinnorna i bandet snart att vara allas egendom. Kom och låt dig hänföras av Sydsveriges absolut bästa altcountryband, som dessutom ger sin musik ytterligare en extra dimension live. Det vore livstjänstefel att missa.

http://www.bringthemourningon.com

www.myspace.com/bringthemourningon



Golden Kanine

Rockbandet som kallas för såväl postrock som lo-fi som helt enkelt bra musik. Vi gillar den sista benämningen bäst. Golden Kanine är den typen av band som man efter bara en lyssning längtar efter att få se live. Om du är tysk, eller bara råkar bo i Tyskland har du goda chanser att i Maj månad få göra just det då Golden Kanine befinner sig på en 12dagars turné. Innan dess har dock vi äran att ge den möjligheten till både malmöiter och kranskommunsfolk, på vinylbarens scen.

www.myspace.com/goldenkanine




Annars kan ju det här med arrangera klubb på arbetarnas internationella dag kännas lite osäkert och innebära två olika saker:

1: Att det kan vara lite knivigt att dra folk sådär dagen efter den klassiska intoxikationskvällen Valborgsmässoafton.

2: Att nr 1 inte alls stämmer för att man bjuder på så makalöst bra uppsättning band. Att inte gå är liksom inget alternativ.

Den 1 Maj 2010 tillhör Klubb Tower of Song, liksom alla andra kvällar, kategori nr 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar