fredag 26 november 2010

A Tenderversion gör det rätt.


Ikväll har Malmöbaserade skivbolaget A Tenderversion releasefest för den första skivan i ett projekt som heter Re:Create Series. På Besök är stället där allt händer och kalaset börjar kl 20.

Koncepter för Re:Create Seriesvol:1, som heter "’Peter Broderick and Johan G Winther on Johan G Winther and Peter Broderick’ med Peter Broderick och Johan G Winther (go figure), är att var och en av de 350 sjutumsvinylerna som säljs har en unik formgining. Man har Screentryckt på gamla 7-tumsfodral av olika utseende och form, proppat fodralet med extragrejjer som foton, teckningar, projektbeskrivning samt en exklusiv sjusidig booklet. Dessutom får man, om man köper en skiva, en nedladdningskod för att kunna ta hem musiken digitalt.


Vi på upsweden kan inte annat än älska den här idén och gillar att man tänkt till kring vilket mervärde man kan ge/ger sin lyssnare.
Ska man kränga musik i fysisk form (eller digitalt för den delen) idag gör man helt rätt i att erbjuda mer än bara själva musiken, vilket ju A Tendervision verkligen gör här.

Vi hoppas att alla pallrar sig dit för att införskaffa ett ex av denna skiva. Det kommer vi göra.
Vi ses där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar